Kosmetisk tannbehandling

Her finner du informasjon om bleking av tenner

Våre tjenester Om tannblekning

Det er i dag fullt mulig å bleke tennene slik at misfarging fjernes/reduseres, eller bleking slik at enda hvitere tenner oppnås. Vi hjelper deg gjerne og kommer med råd for hva som passer best for deg!

Kosmetisk tannbehandling, bleking av tenner Det er i dag fullt mulig å bleke tennene slik at misfarging fjernes/reduseres, eller bleking slik at enda hvitere tenner oppnås. Vi hjelper deg gjerne og kommer med råd for hva som passer best for deg! Ved bleking av tenner hjemme lager vi en blekeskinne som er tilpasset dine tenner. I skinnen legges en gel som du sover med eller har i munnen noen timer per dag. Dette gjentas til du oppnår et blekeresultat som er forsvarlig og du er fornøyd med (ca. en uke).

Tannbleking er en veldig enkel og hurtig behandling som ofte gir et veldig godt estetisk resultat, enten du skal gifte deg og ønsker et "blendende hvitt smil", eller bare ønsker å fjerne misfarging på tennene.

Ta kontakt med oss og vi vil forslå en behandling som passer deg best!

 • "Flinke tannleger i freshe lokaler! Anbefales."

  ★ ★ ★ ★ ★

  Edel Pavlic

 • "Trenger du tannlege så vil jeg virkelig anbefale deg og gape opp for Kråkerøytannlegene. Trivelige lokaler, trivelige folk, trivelige priser og gratis tyggis i venterommet."

  ★ ★ ★ ★ ★

  Pål-Helge Tøffen Nilssen

 • "Veldig fornøyd med servicen og behandlingen. Vil absolutt anbefale dere videre"

  ★ ★ ★ ★ ☆

  Ramin Iranpour

 • "Idag har jag besökt min tandläkare. Hon är fantastisk! Jag har haft tandläkarskräck i nästan hela mitt liv. Men när jag besöker denna kvinna, och möts av hennes varma ögon och härliga leende, då blir jag lugn och avslappnad, innan jag skall sätta mig ner i den hemska stolen. Men det bästa med henne är hur hon bedövar, borrar och talar till mig, på sitt alldeles egna pedagogiska sätt. #världsklass #no1 #tandläkare #tannlege #dentist #kråkerøy #DuÄrBäst"

  ★ ★ ★ ★ ☆

  Andreas Strömberg

 • "Flotte tannleger med god humor"

  ★ ★ ★ ★ ☆

  Mina Gulla