Her finner du oss!

Tannklinikken holder til på Helsehuset Fredrikstad, Værste på Kråkerøy.

Bestill time Kontakt info Akutte

Kontakt oss for å bestille en tid

Vennligst forklar litt om problemet ditt. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Vi deler ikke informasjonen din med noen tredjepart.

message

Takk for meldingen. Vi kontakter deg snart!

Parkering på Helsehuset

Det skal ikke være vanskelig å gjøre et besøk hos tannlegen! Det er totalt 234 parkeringsplasser tilgjengelig i tilknytning til Helsehuset.

På grunn av at området utenfor Helsehuset har blitt et anleggsområde anbefales det å parkere enten under Helsehuset eller i parkeringshuset på Fredrikstad stadion.

Priser for tannbehandling

Dersom du er usikker på hva behandlingen vil koste - finner du utfyllende informasjon på vår oppdaterte prisliste.

Alternativt, er du hjertelig velkommen innom for en uforpliktende prat og et eventuelt prisoverslag på den tannbehandlingen du ønsker og trenger.

Universell utforming

Helsehuset har universiell utforming og våre lokaler i etasje er lett tilgjengelig for alle våre besøkende.

Besøk oss

Leter du etter en ny tannlege i Fredrikstad er du hjertlig velkommen til oss!

Akutte problemer - tannverk og kjevesmerter

​Karies (hull i tennene) er i utgangspunktet ikke smertefullt. Men dersom "hullet" ikke behandles tidlig nok, vil vi etter hvert kunne oppleve smerter i munnen. Etterhvert som hullet utvikler seg, kan vi merke ising ved inntak av kaldt eller søtt. Det kan også oppstå smerter fra tannkjøttet ved at mat setter seg fast der hullet er. Når hullet blir så stort at bakterier fra munnhulen kommer inn i «nerven» (pulpa), kan tannverk oppstå.

Videre kan det også utvikle seg en hevelse over rota på tannen (betennelse rundt rotspissen). Dersom betennelsen blir stående ubehandlet, kan det danne seg en tannbyll eller et sår på tannkjøttet. Smerte kan også oppstå i tenner som tidligere har vært utsatt for en ulykke/skade. Hvis nerven dør, kan det etter en tid oppstå betennelse rundt roten.

Smerter i tenner eller munnhulen kan være veldig vondt og ubehagelig. Vi vil derfor alltid gjøre det beste vi kan for å hjelpe deg i akutte situasjoner. Ring oss på klinikken 69 33 11 16 eller kom innom dersom du har behov for akutt hjelp.

Dersom du trenger akutt hjelp i helger eller på helligdager er det tannlegevakten i Fredrikstad som skal kontaktes.

Tannlegevakt Østfold

Østfold Fylkeskommune organiserer tannlegevakten i Østfold. Tannlegevakten er åpen for henvendelser lørdag, søndag og helligdager mellom kl. 11.00-14.00. Vakten er ment å dekke akutt hjelp - tlf. 69 11 77 99

Tannlegeskrekk

Mange mennesker avstår fra å oppsøke tannlege på grunn av dårlige erfaringer tidligere i tannlegestolen. Vi har fokus på din opplevelse og ønsker med vår kompetanse å hjelpe deg med å bli kvitt din tannlegeskrekk.Vi kan tilby smertefri bedøvelse (anestesi) for den som ønsker dette. Ta kontakt med oss og våre tannleger vil gi deg den informasjonen du trenger dersom du har tannlegeskrek.

 • "Flinke tannleger i freshe lokaler! Anbefales."

  ★ ★ ★ ★ ★

  Edel Pavlic

 • "Trenger du tannlege så vil jeg virkelig anbefale deg og gape opp for Kråkerøytannlegene. Trivelige lokaler, trivelige folk, trivelige priser og gratis tyggis i venterommet."

  ★ ★ ★ ★ ★

  Pål-Helge Tøffen Nilssen

 • "Veldig fornøyd med servicen og behandlingen. Vil absolutt anbefale dere videre"

  ★ ★ ★ ★ ☆

  Ramin Iranpour

 • "Idag har jag besökt min tandläkare. Hon är fantastisk! Jag har haft tandläkarskräck i nästan hela mitt liv. Men när jag besöker denna kvinna, och möts av hennes varma ögon och härliga leende, då blir jag lugn och avslappnad, innan jag skall sätta mig ner i den hemska stolen. Men det bästa med henne är hur hon bedövar, borrar och talar till mig, på sitt alldeles egna pedagogiska sätt. #världsklass #no1 #tandläkare #tannlege #dentist #kråkerøy #DuÄrBäst"

  ★ ★ ★ ★ ☆

  Andreas Strömberg

 • "Flotte tannleger med god humor"

  ★ ★ ★ ★ ☆

  Mina Gulla